webwinkel opstarten - lage prijzen

Webdesign aan een eerlijke prijs

Een aantrekkelijk webdesign is heel belangrijk, spreekt aan, straalt vertrouwen uit en houdt de bezoeker op uw website. De eerste impressie is de belangrijkste, gebeurt dit niet, dan wordt er vlug op de ‘terugknop’ geklikt en belandt men bij uw concurrentie. U kunt uw website vergelijken met een brochure , maar dit online en beschikbaar voor iedereen, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.  Het internet slaapt nooit! Hoe gaan wij te werk? Het team van J Crea Websolutions verweeft uw logo en huisstijl in een professionele webdesign en levert, zonder de gebruiksvriendelijkheid (usability) en technische kwaliteit uit het oog te verliezen, een consistent geheel af. Iedere website is uniek, wij maken nooit gebruik van standaard webdesign templates. Wij hechten veel belang aan de grafische vormgeving, vandaar dat wij altijd meerdere webdesign ontwerpen voorleggen waar u uit kan kiezen. Het resultaat zal steeds een mooie, gebruiksvriendelijke website met een top webdesign zijn die een echte meerwaarde voor uw bedrijf is en waar u fier op kan zijn. Dit geldt ook als u uw bestaande website wilt laten verbouwen. Enkele jaren geleden was u nog tevreden, maar is uw website niet toe aan een opknapbeurt? Bent u nog goed vindbaar in Google? Onze websites U hebt de keuze tussen de Classic Website, een statische website waar wij het onderhoud doen tegen een goedkoop uurtarief of de Cms Website (content management system) waar u zelf uw teksten en  afbeeldingen kunt toevoegen/verwijderen/aanpassen. Dient uw website eerder als visitekaartje met uw  gegevens op het internet of wilt u het heel goedkoop houden, kies dan voor de Business Card Website. Als aanvulling op de Classic Website of de Cms Website kunt ook een Smartphone Website nemen die speciaal geoptimaliseerd is voor mobiele toestellen met een klein scherm. Al deze websites hebben een Google optimalisatie die inbegrepen is in de prijs.

Webdesign

Iedere website wordt afgeleverd met een Google optimalisatie (SEO of Search Engine Optimization) zodat u na een tijdje op de eerste pagina van Google komt. We gebruiken Google Analytics, zodat we steeds nauwlettend het websiteverkeer kunnen volgen. Zo kunnen we zien van welke locatie de bezoekers komen, hoe lang ze op uw website blijven, welke pagina’s het meest bekeken worden, welke zoekwoorden men gebruikt heeft, enz..
Een goed logo is heel belangrijk, het zorgt voor een eerste indruk en moet heel herkenbaar zijn en duidelijk uw bedrijf vertegenwoordigen. Een goed ontworpen logo onderscheidt uw bedrijf van andere bedrijven in dezelfde sector. Ook hier maken wij verschillende ontwerpen tot u tevreden bent.
Onze gegevens J Crea Websolutions Broechemsesteenweg 128 B-2560 Nijlen info@jcrea.be Tel.: 03/411.13.30
© 2011-2015  J Crea Websolutions

LOGO ONTWERP

GOOGLE OPTIMALISATIE

Contacteer ons website laten maken ternat
Hosted by Domeinnaam kopen
HOME WEBDESIGN WEBSITES WERK CONTACT WEBDESIGN